Your Cart

Erklæring om databeskyttelse

1. Oplysninger om indsamling af personoplysninger og kontaktoplysninger for den dataansvarlige


Vi er glade for, at du besøger vores hjemmeside, og tak for din interesse. I det følgende informerer vi dig om håndteringen af dine personlige data, når du bruger vores hjemmeside. Personlige data er alle data, som du kan identificeres personligt med.

Den ansvarlige for databehandling på dette websted i henhold til den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) er Sikorka – Marian Sikora ul, Fantazja 32 Gorzyce 39-432, Polen, Tlf: +48 783 517 443, e-mail: office.birdywing@gmail.com. Den ansvarlige for behandlingen af personoplysninger er den fysiske eller juridiske person, der alene eller sammen med andre bestemmer formålet med og midlerne til behandlingen af personoplysninger.

Dette websted bruger SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedsmæssige årsager og for at beskytte overførslen af personoplysninger og andet fortroligt indhold (f.eks. ordrer eller forespørgsler til den dataansvarlige). Du kan genkende en krypteret forbindelse på tegnstrengen ‘https://’ og låsesymbolet i din browserlinje.

2. Dataindsamling, når du besøger vores hjemmeside


Når du kun bruger vores hjemmeside til information, dvs. hvis du ikke registrerer dig eller på anden måde giver os oplysninger, indsamler vi kun data, som din browser overfører til vores server (såkaldte “serverlogfiler”). Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi følgende data, som er teknisk nødvendige for, at vi kan vise hjemmesiden for dig:

  • Vores besøgte hjemmeside
  • Dato og klokkeslæt på adgangstidspunktet
  • Mængden af sendte data i bytes
  • Kilde/reference, hvorfra du kom til siden
  • Brugt browser
  • Anvendt styresystem
  • Anvendt IP-adresse (hvis relevant: i anonymiseret form)

Databehandlingen udføres i overensstemmelse med Art. 6 (1) punkt f GDPR på grundlag af vores legitime interesse i at forbedre stabiliteten og funktionaliteten af vores hjemmeside. Dataene vil ikke blive videregivet eller brugt på nogen anden måde. Vi forbeholder os dog ret til at kontrollere serverens logfiler efterfølgende, hvis der er konkrete tegn på ulovlig brug.

Cloudflare

For at beskytte og forbedre funktionaliteten af vores hjemmeside (i overensstemmelse med Art. 6 (1) punkt f GDPR), bruger vi tjenesten Cloudflare CDN (Content Delivery Network) fra CloudFlare Inc, Inc 665 3rd St. 200, San Francisco, CA 94107, USA (herefter benævnt ‘Cloudflare’). Alle brugernes anmodninger sendes til Cloudflare-serveren og bruges kun til statistiske formål. Ifølge oplysningerne fra Cloudflare slettes alle logfiler, som vi indsamler, normalt inden for 4 timer (senest efter 3 dage). For mere information om Cloudflare og dets privatlivspolitik, besøg venligst: https://www.cloudflare.com/security-policy/.

3. Småkager


For at gøre dit besøg på vores hjemmeside attraktivt og for at gøre det muligt at bruge visse funktioner, bruger vi såkaldte cookies på forskellige sider. Det er små tekstfiler, der gemmes på din enhed. Nogle af de cookies, vi bruger, slettes efter afslutningen af browsersessionen, dvs. efter at du har lukket din browser (såkaldte sessionscookies). Andre cookies forbliver på din terminal og gør det muligt for os eller vores partnervirksomheder (tredjepartscookies) at genkende din browser ved dit næste besøg (vedvarende cookies). Hvis der indstilles cookies, indsamler og behandler de specifikke brugeroplysninger såsom browser- og placeringsdata samt IP-adresseværdier i henhold til individuelle krav. Permanente cookies slettes automatisk efter en bestemt periode, som kan variere afhængigt af cookien.

I nogle tilfælde bruges cookies til at forenkle bestillingsprocessen ved at gemme indstillinger (f.eks. ved at huske indholdet af en virtuel indkøbskurv til et senere besøg på hjemmesiden). Hvis personoplysninger også behandles af individuelle cookies, der er indstillet af os, udføres behandlingen i overensstemmelse med Art. 6 (1) punkt b GDPR enten for udførelsen af kontrakten eller i overensstemmelse med Art. 6, stk. 1, litra f GDPR for at varetage vores legitime interesser i den bedst mulige funktionalitet af hjemmesiden og et kundevenligt og effektivt design af sidebesøget.

Bemærk venligst, at du kan indstille din browser på en sådan måde, at du bliver informeret om indstillingen af cookies, og du kan beslutte individuelt om deres accept eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt. Hver browser er forskellig i den måde, den administrerer cookie-indstillingerne på. Dette er beskrevet i hjælpemenuen i hver browser, som forklarer, hvordan du kan ændre dine cookie-indstillinger. Bemærk venligst, at funktionaliteten af vores hjemmeside kan være begrænset, hvis cookies ikke accepteres.

Du kan til enhver tid ændre reglerne for brug af cookies på din enhed ved at vælge den relevante indstilling i dine browserindstillinger:

Browserudbydere kan ændre adgangsstierne til de ovennævnte indstillinger – du skal så lede efter dem baseret på ovenstående adgangskoder. Indtil du ændrer dine cookie-indstillinger, vil vores marketingpartnere bruge cookies til at vise dig annoncer, der opfylder dine aktuelle behov.

4. Kontakt til


I forbindelse med kontakt til os (f.eks. via kontaktformular eller e-mail) indsamles personlige data. Hvilke data der indsamles i tilfælde af en kontaktformular, kan ses i den respektive kontaktformular. Disse data gemmes og bruges udelukkende til at besvare din anmodning eller til at etablere kontakt og til den tilhørende tekniske administration. Retsgrundlaget for behandling af data er dit samtykke i overensstemmelse med Art. 6, stk. 1, litra a i GDPR. Hvis din kontakt har til formål at indgå en kontrakt, er det yderligere juridiske grundlag for behandlingen Art. 6, stk. 1, litra b i GDPR. Dine data vil blive slettet efter den endelige behandling af din forespørgsel; dette er tilfældet, hvis det kan udledes af omstændighederne, at de pågældende fakta er endeligt afklaret, forudsat at der ikke er nogen juridisk opbevaringspligt, der modsiger dette.

5. Databehandling ved åbning af en kundekonto


Når du opretter en kundekonto, indsamler og behandler vi dine personlige data (navn, efternavn, e-mailadresse) (hvilke data der indsamles, fremgår af inputformularen til kunderegistrering). Dine personoplysninger, der indsamles ved åbning af en kundekonto, behandles på grundlag af dit samtykke i overensstemmelse med Art. 6 (1) punkt a i GDPR. I dette tilfælde vil dine personlige data blive behandlet for at optimere købs- og ordrehåndteringsprocessen. Det er til enhver tid muligt at slette din kundekonto. Dette kan gøres ved at sende en besked til ovennævnte adresse på controlleren. I så fald vil din kundekonto blive slettet, og alle dine kundeoplysninger vil gå tabt.

6. Brug af dine data til direkte reklame (nyhedsbrev)


Hvis du abonnerer på vores e-mail-nyhedsbrev, sender vi dig regelmæssigt information om vores tilbud. Den eneste obligatoriske information for at sende nyhedsbrevet er din e-mailadresse. Angivelsen af yderligere mulige data er frivillig og bruges til at kunne henvende sig til dig personligt. Vi bruger den såkaldte double opt-in-procedure til at sende nyhedsbrevet. Det betyder, at vi ikke sender dig et e-mail-nyhedsbrev, medmindre du udtrykkeligt har bekræftet over for os, at du er indforstået med at modtage nyhedsbrevet. Vi vil derefter sende dig en bekræftelsesmail, hvor du bliver bedt om at bekræfte, at du ønsker at modtage fremtidige nyhedsbreve ved at klikke på et passende link.

Ved at aktivere bekræftelseslinket giver du os dit samtykke til brugen af dine personlige data i overensstemmelse med Art. 6 (1) punkt a i GDPR. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, gemmer vi din IP-adresse, som er indtastet af internetudbyderen (ISP), samt dato og tidspunkt for tilmeldingen, så vi senere kan spore et eventuelt misbrug af din e-mailadresse. De data, vi indsamler ved tilmelding til nyhedsbrevet, bruges udelukkende til annoncering via nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via det link, der findes i nyhedsbrevet, eller ved at sende en besked til den ansvarlige person, der er nævnt ovenfor. Efter din opsigelse slettes din e-mailadresse straks fra vores nyhedsbrevliste, medmindre du udtrykkeligt har givet samtykke til yderligere brug af dine data, eller vi forbeholder os ret til at bruge data ud over dette, hvilket er tilladt ved lov, og som vi informerer dig om i denne erklæring.

7. Behandling af data med henblik på ordrehåndtering


Når du afgiver en ordre, indsamler og bruger vi kun dine personlige data, hvis det er nødvendigt for at opfylde og håndtere dine anmodninger. Levering af data er nødvendig for indgåelse af en kontrakt. Hvis du ikke leverer den, kan der ikke indgås nogen kontrakt. Behandlingen vil ske på grundlag af art. 6 (1) punkt b GDPR og er påkrævet for at opfylde en kontrakt med dig. Vi videregiver ikke dine data til tredjeparter uden dit udtrykkelige samtykke. Dette udelukker kun vores servicepartnere, som vi har brug for til at håndtere kontraktforholdet, eller serviceudbydere, som vi bruger til at behandle en ordre (f.eks. forsendelsesudbydere eller betalingstjenesteudbydere). Vi vil i alle tilfælde nøje overholde de juridiske krav. Omfanget af datatransmission er begrænset til et minimum.

8. Brug af Youtube-videoer


Dette websted bruger Youtube-indlejringsfunktionen til visning og afspilning af videoer, der tilbydes af udbyderen Youtube, som tilhører Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Til dette formål bruges den udvidede databeskyttelsestilstand til at sikre, ifølge udbyderens oplysninger, at brugeroplysninger kun gemmes, når videoens afspilningsfunktion startes. Når afspilningen af indlejrede YouTube-videoer startes, sætter udbyderen “YouTube”-cookies for at indsamle oplysninger om brugeradfærd. Ifølge oplysninger fra Youtube har brugen af disse cookies bl.a. til formål at registrere videostatistikker, forbedre brugervenligheden og undgå ukorrekte handlinger. Hvis du er logget ind på Google, vil dine oplysninger blive knyttet direkte til din konto, når du klikker på en video. Hvis du ikke ønsker at blive associeret med din profil på YouTube, skal du logge ud, før du aktiverer knappen. Google gemmer dine data (selv for brugere, der ikke er logget ind) som brugsprofiler og evaluerer dem. En sådan evaluering finder især sted i henhold til Art. 6 (1) punkt f GDPR på grundlag af Googles legitime interesser i indsættelse af personlig reklame, markedsundersøgelser og/eller efterspørgselsorienteret design af sin hjemmeside. Du har ret til at gøre indsigelse mod oprettelsen af disse brugerprofiler, og du skal kontakte YouTube for at udøve denne ret.

Uanset om den indlejrede video afspilles, oprettes der en forbindelse til Google-netværket “dobbeltklik”, når du besøger dette websted. Dette kan udløse yderligere databehandling uden for vores kontrol. Google LLC, der er baseret i USA, er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale “Privacy Shield”, som garanterer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, der gælder i EU. Yderligere oplysninger om YouTubes databeskyttelse kan findes i udbyderens databeskyttelseserklæring på: www.google.com/policies/privacy/

9. Online-markedsføring


DoubleClick fra Google

Dette websted bruger også online marketingværktøjet DoubleClick by Google, leveret af Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (‘DoubleClick’). DoubleClick bruger cookies til at vise annoncer, der er relevante for brugerne, forbedre kampagnerapporter eller til at forhindre, at en bruger ser de samme annoncer mere end én gang. Vi bruger DoubleClick på grundlag af vores legitime interesse i reklameoptimering i overensstemmelse med Art. 6, stk. 1, litra f i GDPR. På grund af de anvendte marketingværktøjer opretter din browser automatisk en direkte forbindelse til Googles server. Vi har ingen indflydelse på omfanget og den videre anvendelse af de data, der indsamles ved hjælp af dette værktøj fra Google. Du kan forhindre deltagelse i denne sporingsproces ved at deaktivere cookies til konverteringssporing og ved at indstille din browser, så cookies blokeres af domænet www.googleadservices.com. Bemærk venligst, at du i dette tilfælde muligvis ikke kan bruge alle funktioner i dette tilbud fuldt ud. For mere information om formålet med og omfanget af dataindsamling og -behandling af DoubleClick by Google, se venligst: http://www.google.pl/policies/privacy/.

Google AdWords-konverteringssporing

Dette websted bruger onlineannonceringsprogrammet “Google AdWords” og konverteringssporing inden for rammerne af Google AdWords, Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Vi bruger programmet Google Adwords til at gøre opmærksom på vores attraktive tilbud ved hjælp af reklamemateriale (såkaldte Google Adwords) på eksterne hjemmesider. I forhold til reklamekampagnedataene kan vi afgøre, hvor vellykkede de enkelte reklametiltag er. Vi er interesserede i at vise dig reklamer, der er interessante for dig. Vi ønsker at gøre vores hjemmeside mere interessant for dig og at opnå en retfærdig beregning af reklameomkostninger. Cookien til konverteringssporing placeres i brugerens browser, hvis han klikker på en AdWords-annonce leveret af Google. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på dit computersystem. Disse cookies mister normalt deres gyldighed efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis brugeren besøger en bestemt side på dette websted, og hvis cookien endnu ikke er udløbet, vil Google og vi kunne genkende, at brugeren klikkede på annoncen og blev videresendt til denne side. Hver Google AdWords-kunde får en anden cookie. Cookies kan således ikke spores via AdWords-kunders hjemmeside. De oplysninger, der indsamles af konverteringscookies, bruges til at levere aggregerede konverteringsstatistikker til AdWords-kunder, der har tilmeldt sig konverteringssporing. Kunderne informeres om det samlede antal brugere, der klikkede på annoncen og blev videresendt til en konverteringssporingstag-side. De får dog ingen oplysninger, der gør det muligt for dem at identificere brugerne personligt. Hvis du ikke ønsker at deltage i sporingsprogrammet, kan du afvise brugen af dette program ved at deaktivere Google Conversion Tracking-cookien via din internetbrowser gennem brugerindstillingerne. I dette tilfælde vil du ikke blive inkluderet i konverteringssporingsstatistikken. Vi bruger Google Adwords på grundlag af vores legitime interesse i målrettet annoncering i overensstemmelse med Art. 6, stk. 1, litra f i GDPR. Google LLC, der er baseret i USA, er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale “Privacy Shield”, som garanterer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, der gælder i EU. For mere information om Googles privatlivspolitik, besøg venligst: https://privacy.google.com/intl/en-GB/take-control.html?categories_activeEl=sign-in. Du kan permanent deaktivere cookies til reklamepræferencer ved at blokere dem via en tilsvarende indstilling i din browsersoftware eller ved at downloade og installere browser-plugin’et, der er tilgængeligt under følgende link: https://support.google.com/ads/answer/7395996   Bemærk venligst, at visse funktioner på denne hjemmeside muligvis ikke kan bruges eller kun i begrænset omfang, hvis du har deaktiveret brugen af cookies.

10. Web push-meddelelser


1. Web Push-meddelelser sendes kun til brugerens webbrowser, når han/hun har accepteret at modtage dem. For at acceptere at modtage Web Push-meddelelser skal brugeren markere indstillingen “vis meddelelser” eller et andet synonym på den meddelelse, der sendes af hans webbrowser (hver browser kan navngive denne indstilling forskelligt).

2. Samtykket til at modtage Web Push-meddelelser kan til enhver tid tilbagekaldes ved at ændre brugerens webbrowserindstillinger.

3. Administratoren behandler ikke personlige data om brugere, der bruger Web Push-meddelelser. Brugere identificeres kun på grundlag af oplysninger, der er gemt af deres webbrowsere, som administratoren ikke har adgang til.

11. Webanalyse-tjenester


Google Universal Analytics

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Google Analytics bruger såkaldte cookies, som er tekstfiler, der gemmes på din computer, for at hjælpe webstedet med at analysere, hvordan brugerne bruger webstedet. De oplysninger, der genereres af cookies om din brug af dette websted (herunder den forkortede IP-adresse), overføres generelt til en Google-server i USA og gemmes der. Dette websted bruger udelukkende Google Analytics med udvidelsen “_anonymizeIp()”, som sikrer en anonymisering af IP-adressen ved at forkorte den og udelukker en direkte personlig relation. Som et resultat af udvidelsen vil din IP-adresse tidligere blive forkortet af Google inden for EU’s medlemslande eller i andre stater, der har underskrevet aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde overføres den fulde IP-adresse til en Google-server i USA og forkortes der. I disse ekstraordinære tilfælde udføres behandlingen i overensstemmelse med Art. 6 (1) punkt f GDPR på grundlag af vores legitime interesse i den statistiske analyse af brugeradfærd til optimerings- og markedsføringsformål. På vores vegne vil Google bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, til at udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og til at give os andre tjenester i forbindelse med brug af webstedet og internettet. Den IP-adresse, som din browser overfører i forbindelse med Google Analytics, bliver ikke slået sammen med andre Google-data. Du kan afvise brugen af cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vi skal dog gøre opmærksom på, at du i så fald måske ikke kan bruge alle funktionerne på denne hjemmeside. Du kan permanent nægte Google at indsamle data genereret af cookies vedrørende brugen af hjemmesiden (inklusive din IP-adresse) og at behandle dem. Du kan downloade og installere det browser-plugin, der findes på følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Som et alternativ til browser-plugin’et eller til browsere på mobile enheder kan du klikke på følgende link for at indstille en opt-out-cookie, som forhindrer Google Analytics i at indsamle data på denne hjemmeside i fremtiden (denne opt-out-cookie fungerer kun for denne browser og dette domæne). Hvis du sletter dine cookies i denne browser, skal du klikke på dette link igen): Deaktiver Google Analytic   Google LLC, der er baseret i USA, er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale “Privacy Shield”, som garanterer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, der gælder i EU. Dette websted bruger også Google Analytics til en enhedsuafhængig analyse af besøgsstrømme, som udføres via et bruger-ID. Du kan deaktivere analysen af din brug på tværs af enheder på din kundekonto under “Mine data”, “Personlige data”. Flere oplysninger om, hvordan Google Analytics håndterer brugerdata, kan findes i Googles privatlivspolitik på: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en.

Yahoo Web Analytics (Yahoo! EMEA Limited)

Denne hjemmeside bruger Yahoo Web Analytics, en webanalysetjeneste leveret af Yahoo! EMEA Limited, 5-7 Point Village, North Wall Quay, Dublin 1, Irland. Ved hjælp af Yahoo Web Analytics indsamles, analyseres og gemmes pseudonymiserede brugerdata. Databehandlingen udføres i overensstemmelse med Art. 6 (1) punkt f GDPR på grundlag af vores legitime interesse i den statistiske analyse af brugeradfærd til optimerings- og markedsføringsformål. Ud fra disse data kan pseudonymiserede brugsprofiler oprettes og evalueres til samme formål. De indsamlede data omfatter almindeligvis den tid, der bruges på websiden, de links, der klikkes på, og de reklamer, der vises på websiden. Yahoo Web Analytics bruger web-beacons og cookies til at indsamle disse data. Web beacons er små grafiske elementer, der er indlejret på en hjemmeside, og som gør det muligt at indsamle visse oplysninger og overvåge brugernes aktivitet på siden. Hvis du ønsker at afvise evalueringen af brugeradfærden via cookies, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af cookies og beslutter at acceptere dem individuelt eller udelukke accept af cookies i specifikke tilfælde eller generelt. Hvis du ikke er enig i lagring og evaluering af dataene fra dit besøg, kan du til enhver tid gøre indsigelse mod lagring og brug af følgende ved hjælp af en såkaldt opt-out-cookie, som er tilgængelig her: https://aim.yahoo.com/aim/ie/pl/optout/index.htm. For mere information om Yahoo Web Analytics-teknologi, besøg venligst https://policies.yahoo.com/ie/pl/yahoo/privacy/topics/webanalytics/index.htm.

Hotjar

Vi bruger løsninger, der leveres af Hotjar Ltd., som giver dig mulighed for at analysere adfærd gennem tjenester som heatmaps, registrering af brugerbevægelser på webstedet, konverteringsveje, undersøgelser og brugerfeedbackundersøgelser og online rekrutteringsformularer. Hotjar indsamler oplysninger om, hvordan brugerne anvender webstedet, og de genereres ved hjælp af sporingskode og cookies, hvorefter de sendes og gemmes på Hotjars servere.
Ved hjælp af enheden og brugerens browser kan Hotjar indsamle følgende data:

  • a. Enhedens IP-adresse (kodet på en måde, der gør det umuligt at identificere brugeren),
  • b. e-mailadresse og brugerens navn og efternavn,
  • c. enhedstype med dens parametre og browsertype,
  • d. placering (kun navnet på det land, hvorfra forbindelsen blev oprettet).

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at analysere og udvikle vores hjemmeside. Ved at bruge vores websted accepterer du, at Hotjar behandler ovenstående oplysninger.
Hvis du ikke er enig i ovenstående handlinger, skal du gå til: https://www.hotjar.com/opt-out.

Integration af Exponea (Exponea PL Sp.z o.o, ul. Aleje Jerozolimskie 93 02-001 Warszawa, KRS 0000732109)

For at matche det mest fordelagtige tilbud til kunder og brugere samt til det formål, der er nødvendigt for at indgå eller udføre den kontrakt, som dataene vedrører, bruger vi “profilering”, nemlig den form for automatiseret behandling af personoplysninger, der består i deres anvendelse til at vurdere en fysisk persons personlige faktorer, især til at analysere eller forudsige aspekter relateret til personlige præferencer og interesser. Administratoren gennemfører de nødvendige foranstaltninger for at beskytte den registreredes rettigheder, friheder og legitime interesser.
Du kan finde flere oplysninger her: https://exponea.com/legal/privacy-policy/

12. Retargeting / Remarketing / Henvisningsannoncering


Bing Ads (Microsoft Corporation)

Denne hjemmeside bruger konverteringssporingsteknologien “Bing Ads” fra Microsoft (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA). Microsoft Bing Ads placerer en cookie på din computer, hvis du tilgår vores hjemmeside via en Microsoft Bing-annonce. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på dit computersystem. Disse cookies mister deres gyldighed efter 180 dage. De er ikke beregnet til personlig identifikation. Hvis brugeren besøger bestemte sider på denne hjemmeside, og hvis cookien endnu ikke er udløbet, kan vi og Microsoft genkende, at brugeren har klikket på annoncen og er blevet videresendt til denne side (konverteringsside). Hvis personoplysninger behandles i denne sammenhæng, sker det i overensstemmelse med Art. 6, stk. 1, litra f GDPR på grundlag af vores legitime interesse i effektiv markedsføring. De oplysninger, der indsamles via konverteringscookien, er beregnet til at udarbejde konverteringsstatistikker, dvs. at registrere, hvor mange brugere der er kommet til en konverteringsside efter at have klikket på annoncen. Vi får hermed oplyst det samlede antal brugere, der klikkede på vores annonce og blev sendt videre til en konverteringssporingstag-side. Vi indhenter dog ingen oplysninger, som kan bruges til at identificere brugerne personligt. Microsoft Corporation, der er baseret i USA, er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale “Privacy Shield”, som garanterer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, der gælder i EU. Hvis du ikke ønsker at deltage i sporing, kan du gøre indsigelse mod denne brug ved nemt at deaktivere Bing Ads konverteringssporingscookie via din internetbrowser og dine brugerindstillinger. I dette tilfælde vil du ikke blive inkluderet i konverteringssporingsstatistikken. I dette tilfælde vil du ikke blive inkluderet i konverteringssporingsstatistikkerne. Alternativt kan du bruge deaktiveringssiden for forbrugere fra EU. http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/   for at kontrollere, om Microsofts reklamecookies er indstillet i din browser, og i så fald deaktivere dem. For mere information om Microsoft Bing Ads’ privatlivspolitik, besøg venligst: https://privacy.microsoft.com/en-US/.

Criteo (Criteo SA)

Denne hjemmeside bruger teknologi fra Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009 Paris, Frankrig (“Criteo”), til at indsamle, gemme og evaluere oplysninger om surfingadfærd hos besøgende på hjemmesiden i pseudonymiseret form ved hjælp af cookie-tekstfiler. Dette sker på grundlag af vores legitime interesse i at indsætte personlig reklame i henhold til Art. 6 (1) (f) GDPR. Criteo analyserer navigationsadfærden ved hjælp af algoritmer og er efterfølgende i stand til at vise produktanbefalinger i form af personaliserede reklamebannere på andre hjemmesider (såkaldte publishers). Disse data vil under ingen omstændigheder blive brugt til personligt at identificere den besøgende på denne hjemmeside. Ingen anden brug eller videregivelse til tredjeparter er påtænkt. Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod indsamling af data og oprettelse af pseudonymiserede brugerprofiler i fremtiden, kan du få følgende såkaldte opt-out-cookie: Criteo Exercise ( https://www.criteo.com/fr/privacy/). For mere information om Criteos teknologi, se venligst Criteos privatlivspolitik på: https://www.criteo.com/privacy/.

Facebook Custom Audience via Pixel-processen

Denne hjemmeside bruger “Facebook Pixel” fra Facebook Inc, 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA (“Facebook”). Brugerens adfærd kan spores, når han har set eller klikket på en Facebook-reklame. Denne proces er designet til at evaluere effekten af Facebook-annoncer til statistiske formål og markedsundersøgelser og kan hjælpe med at optimere fremtidige annonceringsindsatser. Hvis personoplysninger behandles i denne sammenhæng, sker det i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra f GDPR på grundlag af vores legitime interesse i effektiv markedsføring. De indsamlede data forbliver anonyme og kan ikke bruges til at drage nogen konklusioner om brugerens identitet. Disse data gemmes og behandles dog af Facebook for at muliggøre en forbindelse til den respektive brugerprofil og for at give Facebook mulighed for at bruge disse data til sine egne reklameformål i overensstemmelse med Facebooks privatlivspolitik ( https://www.facebook.com/about/privacy/). Du kan tillade Facebook og dets partnere at placere annoncer på og uden for Facebook. Der kan også gemmes en cookie på din computer til disse formål. Facebook Inc. med base i USA er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale “Privacy Shield”, som garanterer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, der gælder i EU. Hvis du ønsker at deaktivere brugen af cookies på din computer, kan du indstille din internetbrowser, så cookies ikke længere kan gemmes på din computer i fremtiden, og/eller cookies, der allerede er gemt, vil blive slettet. Men hvis du deaktiverer alle cookies, kan nogle funktioner på vores internetsider muligvis ikke længere udføres. Du kan også deaktivere brugen af cookies fra tredjeparter som Facebook på følgende Digital Advertising Alliance-websted: http://www.aboutads.info/choices/.

Google AdWords Remarketing

Vores hjemmeside bruger funktionerne i Google AdWords Remarketing, som gør det muligt for os at reklamere for vores hjemmeside i Googles søgeresultater samt på tredjeparts hjemmesider. Udbyder er Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Til dette formål placerer Google en cookie i browseren på din terminalenhed, som automatisk bruger et pseudonymt cookie-ID på baggrund af de sider, du har besøgt, for at muliggøre interessebaseret annoncering. Behandlingen er baseret på vores legitime interesse i optimal markedsføring af vores hjemmeside i overensstemmelse med Art. 6, stk. 1, litra f i GDPR. Enhver yderligere behandling vil kun finde sted, hvis du har accepteret med Google, at din Google Internet- og app-browserhistorik vil blive knyttet til din Google-konto, og oplysninger fra din Google-konto vil blive brugt til personaliserede annoncer, du ser på nettet. Hvis du er logget ind på Google, mens du besøger vores hjemmeside, vil Google bruge dine data i forbindelse med Google Analytics-data til at oprette og definere målgruppelister til remarketing på tværs af enheder. Til dette formål forbinder Google midlertidigt dine personlige data med Google Analytics-data for at oprette målgrupper. Du kan permanent deaktivere indstillingen af cookies til reklamepræferencer. Du kan downloade og installere det browser-plug-in, der findes på følgende link: https://www.google.com/settings/ads/onweb/. Alternativt kan du kontakte Digital Advertising Alliance på www.aboutads.info for at finde ud af, hvordan du indstiller cookies, og for at foretage de relevante indstillinger. Endelig kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af cookies og individuelt beslutter, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt. Hvis cookies ikke accepteres, kan funktionaliteten af vores hjemmeside være begrænset. Google LLC, der er baseret i USA, er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale “Privacy Shield”, som garanterer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, der gælder i EU. Yderligere oplysninger og databeskyttelsesbestemmelserne vedrørende annoncering og Google kan ses på: http://www.google.com/policies/technologies/ads/.

13. Værktøj og diverse


Google reCAPTCHA

På denne hjemmeside bruger vi også reCAPTCHA-funktionen fra Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Denne funktion bruges hovedsageligt til at skelne mellem, om en indtastning er foretaget af en fysisk person eller misbrugt af automatisk og automatiseret behandling. Tjenesten omfatter afsendelse af IP-adressen og muligvis andre data, der kræves af Google til reCAPTCHA-tjenesten, til Google og udføres i overensstemmelse med Art. 6 (1) punkt f GDPR på grundlag af vores legitime interesse i at bestemme den individuelle vilje til handlinger på internettet og undgå misbrug og spam. Google LLC, der er baseret i USA, er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale “Privacy Shield”, som garanterer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, der gælder i EU. Yderligere oplysninger om Google reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik kan findes på: https://policies.google.com/privacy?hl=en-GB.

Google Maps

På vores blog bruger vi Google Maps (API). Google Maps er en webtjeneste til visning af interaktive (lande)kort for at vise geografisk information visuelt. Når du åbner de undersider, der indeholder Google Maps-kortet, overføres oplysninger om din brug af vores websted (f.eks. din IP-adresse) til og gemmes af Google på servere i USA. Dette gælder, uanset om Google stiller en brugerkonto til rådighed, som du er logget ind med, eller om der ikke findes nogen brugerkonto. Hvis du er logget ind på Google, vil dine oplysninger være direkte forbundet med din konto. Hvis du ikke ønsker at blive associeret med din profil på Google, skal du logge ud, før du aktiverer knappen. Google gemmer dine data (også for brugere, der ikke er logget ind) som brugsprofiler og evaluerer dem. En sådan evaluering finder sted i henhold til art. 6 (1) punkt f GDPR på grundlag af Googles legitime interesser i indsættelse af personlig reklame, markedsundersøgelser og/eller efterspørgselsorienteret design af sin hjemmeside. Du har ret til at gøre indsigelse mod oprettelsen af disse brugerprofiler. Hvis du ønsker at gøre det, skal du kontakte Google for at udøve denne ret.

Google Web Fonts

Dette websted bruger webfonte leveret af Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”) til ensartet visning af fonte. Når du åbner en side, indlæser din browser de nødvendige webfonte i sin browsercache for at vise tekster og fonte korrekt. For at gøre dette skal den browser, du bruger, have en forbindelse til Googles servere. På denne måde bliver Google informeret om, at vores hjemmeside er blevet besøgt via din IP-adresse. Google Web Fonts bruges med henblik på en ensartet og attraktiv præsentation af vores onlinetilbud, og brugen er i vores legitime interesse i henhold til Art. 6, stk. 1, litra f i GDPR. Hvis din browser ikke understøtter webfonte, bruges en standardfont af din computer. Google LLC, der er baseret i USA, er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale “Privacy Shield”, som garanterer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, der gælder i EU. Yderligere information om Google Web Fonts kan findes på https://developers.google.com/fonts/faq   og i Googles privatlivspolitik: https://policies.google.com/privacy?hl=en.

14. Den registreredes rettigheder


Den gældende databeskyttelseslovgivning giver dig omfattende rettigheder som registreret (ret til information og indgriben) over for den dataansvarlige med hensyn til behandlingen af dine personlige data, som vi informerer dig om nedenfor:

  • Den registreredes ret til indsigt i henhold til art. 15 I GDPR
  • Ret til berigtigelse i henhold til art. 16 I GDPR
  • Ret til sletning (“retten til at blive glemt”) i henhold til Art. 17 I GDPR
  • Ret til begrænsning af behandling i henhold til art. 18 I GDPR
  • Ret til dataportabilitet i henhold til art. 20 I GDPR
  • Ret til at trække et givet samtykke tilbage i henhold til Art. 7 (3) GDPR
  • Ret til at indgive en klage i henhold til art. 77 I GDPR

Ret til indsigelse

Hvis vi inden for rammerne af en interesseafvejning behandler dine personoplysninger på grundlag af vores overvejende legitime interesse, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling med virkning for fremtiden af de grunde, der opstår på grund af din særlige situation. Hvis du udøver din ret til indsigelse, vil vi stoppe behandlingen af de pågældende data. Vi forbeholder os dog retten til yderligere behandling, hvis vi kan påvise tvingende grunde, der er værd at beskytte, til behandling, som opvejer deres interesser, grundlæggende rettigheder og friheder, eller hvis behandlingen tjener til at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav. Hvis vi behandler dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger med henblik på sådan reklame. Du kan gøre indsigelse som beskrevet ovenfor. Hvis du udøver din ret til indsigelse, vil vi stoppe med at behandle de pågældende data til direkte reklameformål.

15. Varighed af opbevaring af personlige data


Varigheden af opbevaringen af personoplysninger bestemmes af den respektive lovgivning.

Proprietary patent

no. 007960455

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa